Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 82, 4 soveværelser, 160 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Svanemærket endebolig og eftermiddagssol på terrassen

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og en åben indretning. Slå benene op og nyd udsigten over nabolaget fra sofaen i dette hjem med to terrasser, tagterrasse og stort køkken/alrum.

Dette er en stor boligtype B i tre etager på 160 kvm, som giver plads til familien med hele fire soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduet ved trappen, et stort køkken og et åbent stueplan med udsigt over nabolaget.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor vaskesøjlen står gemt. En praktisk detalje, der bidrager til at holde en den nordiske stil med rene linjer.

Køkken

I dette hjem har du et køkken fra Svane Køkken med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet har du skydedør ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger på gulvet. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst, skandinavisk design. På første og anden sal har du et dejligt badeværelse med flisebeklædt bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I flere af værelserne har du en fransk altan, så du får endnu mere ud af dagslyset.

Master bedroom

På anden og øverste etage har du mulighed for at indrette dit eget master bedroom med et walk-in-closet. Du har også et tilhørende badeværelse samt udgang til en cirka 20 kvm stor tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse.

Terrasser

Fra stuen kan du åbne op ud til den vestvendte terrasse og have, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven. Du har også en lille flisebeklædt terrasse i forhaven med morgensol.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug samt et godt indeklima. Alle materialer er nøje udvalgt, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til opbevaring samt et skur i forhaven.

Parkering

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
160 m²
Grund
154 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere