Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 81, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Svanemærket endebolig og walk-in bryggers

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og en åben indretning. Slå benene op og nyd udsigten til haven fra sofaen i dette hjem med to terrasser, et stort køkken og gennemtænkte løsninger.

Dette er en hyggelig endebolig af boligtypen A i to etager på 126 kvm, som giver plads til familien med tre rummelige soveværelser. Du kan blandt glæde dig til at et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduet ved trappen, et stort køkken og et gennemlyst stueplan, der inviterer lyset og luften fra nabolaget ind.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor den svanemærkede vaskesøjle står gemt. En praktisk detalje, der bidrager til at holde en nordisk stil med rene linjer.

Køkken

I dette hjem har du et køkken fra Svane med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet har du en skydedør ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op og hurtigt servere eftermiddagskaffen i solen.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du ønsker det. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger med LEGO på det varme gulv. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst skandinavisk design. På førstesal finder du et dejligt badeværelse med en flisebeklædt bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Soveværelser

På førstesalen finder du en rummelige soveafdeling med tre lyse værelser. Alle værelserne er indrettet med trægulve og her har du mulighed for at tilvælge garderobeskabe, i det omfang, som du ønsker. I to af værelserne har du en fransk altan, så du kan lufte dynerne og få endnu mere ud af dagslyset.

Terrasser

Fra stuen kan du åbne op ud til den hyggelig baghave og terrasse, hvor du kan skabe en extra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven. Du har også en dejlig terrasse i forhaven, hvor du kan nyde eftermiddagssolen, mens børnene tegner hinkeruder.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et praktisk skur i forhaven, hvor du med fordel kan stille racercyklen efter en tur op af strandvejen.

Parkering

Du finder din personlige parkeringsplads foran dit nye hjem, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen. Her kan du vælge at få et etableret en carport, efter eget ønske, så din bil altid står godt beskyttet mod frost – en god detalje i en travl hverdag. Har du mere end en bil, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder på de små veje. Det er også her, at dine gæster kan parkere.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q1 2021
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere