Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 80, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst stueplan og carport

Velkommen hjem til dit svanemærkede hjem med hjerterum og dejlig åben indretning. Slå benene op i sofakrogen i dette hjem med to terrasser, et stort køkken og gennemtænkte løsninger.

Dette er en boligtype A i to etager på 120 kvm, som er nybygget og rummer kvalitets materialer. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem, hvor lyset bliver inviteret ind gennem store vinduespartier samt spændende tilvalgsmuligheder, så du kan skabe netop det hjem, som du ønsker.

Entré

Du træder ind i en praktisk entre med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor vaskesøjlen står gemt. En praktisk detalje, der bidrager til at holde den nordiske stil med rene linjer.

Køkken

I dette hjem finder du et stort Svane køkken af modellen "RAW". Her har du god plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster og bage surdejsbrød om søndagen. Køkkenet er indrettet med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens, som bidrager til hjemmets grønne profil. Fra køkkenet har du skydedøre ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger på de varme trægulve. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst skandinavisk design. På førstesalen har du et dejligt badeværelse med bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Soveværelser

På førstesalen finder du en soveafdeling med tre rummelige værelser. I to af værelserne har du en fransk altan, så du kan lufte dynerne inden sengetid og få endnu mere ud af dagslyset. I alle værelserne har du desuden også muligheden for at indrette garderobeskabe efter eget ønske.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op til den hyggelig baghave og terrasse, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven. I haven har du god plads til at lave en køkkenhave, hvor du kan dyrke dine yndlingsgrøntsager til sommersalaten.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et praktisk skur i forhaven, hvor du med fordel kan stille racercyklen efter en tur op af strandvejen.

Parkering

Du finder din personlige parkeringsplads foran dit nye hjem, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen. Her kan du vælge at få et etableret en carport, efter eget ønske, så din bil altid står godt beskyttet mod frost – en god detalje i en travl hverdag. Har du mere end en bil, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder på de små veje. Det er også her, at dine gæster kan parkere.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
142 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.104 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere