Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 76, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stor stue og eftermiddagssol på terrassen

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og åben indretning. Slå benene op og nyd udsigten over nabolaget fra sofaen i dette hjem med to terrasser, tre soveværelser og stort køkken/alrum.

Dette er en stor boligtype A i to etager på 126 kvm, som giver plads til lyset fra nabolaget gennem store vinduespartier. Du kan blandt andet glæde dig til et skønt køkken fra uno form, et åbent stueplan og spændende tilvalgsmuligheder, så du kan gøre dit hjem helt dit eget.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor vaskesøjlen står gemt og du kan vælge at få indrettet en bordplade eller måske bøjlestang til overtøjet. En praktisk detalje, der bidrager til at holde den nordiske stil med rene linjer.

Køkken

I dette hjem har du et stort køkken fra Svane af modellen "RAW" med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet har du skydedør ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op og skabe en naturlig forlængelse af rummet i sommerhalvåret.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du ønsker det. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger i græsset i den lukkede have. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst, skandinavisk design. På førstesalen har du et dejligt badeværelse med bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I flere af værelserne har du fransk altan, så du får endnu mere ud af dagslyset og kan lufte dynerne inden, du skal sove. Her har du også muligheden for at tilvælge garderobeskabe, så dit tøj er pænt opbevaret.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til den sydvendte terrasse og have, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven. I haven er der god plads til at plante frugttræer og andre blomster, så du kan nyde synet til smukke farver i foråret.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et skur i forhaven til opbevaring.

Parkering

Foran dit nye rækkehus finder du din personlige parkeringsplads, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen. Her har du mulighed for at få etableret en carport efter eget ønske. Har du mere end en bil, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder på de små veje. Det er også her, at dine gæster kan parkere.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere