Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Helgas Høj 75, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Lukket have og walk-in-bryggers

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til fordybelse. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Dette hjem er en boligtype A og har en dejlig sydvendt have, der er omgrænset af et hegn samt en grøn bøgehæk. Hjemmets 120 kvm er nybygget, hvilket betyder at du ikke skal bruge meget tid på vedligeholdelse og derfor kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen.

Entré

Du træder ind i den flerfunktionelle entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. I entréen finder du en væg af skydedøre på højre side, der skærmer for et walk-in-bryggers, som er indrettet med en integreret vaskesøjle fra Siemens. Ind til stuen er der endnu en skydedør, så du kan skærme af for resten af hjemmet, når du ordner vasketøjet.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst køkken fra Svane af modellen "RAW", hvor du får en smuk hvid bordplade samt en praktisk underlimet vask. Her har du gode tilvalgsmuligheder, så du kan designe dit køkken, som du ønsker det.

Stue

Stuen udgør hjerterummet i hjemmet. Rummets form giver gode indretningsmuligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser for din indretning. Du kan indrette en god spiseplads med plads til hele familien og samtidig have plads til en hyggelig sofakrog.

Gæstetoilet og badeværelse

Rækkehuset byder på et badeværelse og gæstetoilet i skandinavisk design. I begge rum har du vandbesparende armaturer fra Hans Grohe, til gavn for miljøet og din pengepung.

Soveværelser

Du har tre soveværelser på førstesal. Alle værelserne er indrettet med lyse trægulve og store vinduespartier, der inviterer lyset og luften fra nabolaget ind. Hvis du blot har brug for to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor, børne-, gæste- eller hobbyrum.

Terrasse

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets sydvendte terrasse, der er belagt med fliser og kigger ud på den lukkede have. Her er der god plads til at lave en køkkenhave, hvor du kan dyrke dine yndlingsgrøntsager til sommersalaten.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket, hvilket sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Alle materialer er derfor nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Til hjemmet medfølger et praktisk skur, hvor du kan stille mountainbiken efter en udfordrende træning i skoven. I nabolaget finder du tilmed en aktivitetssti, hvor ungerne kan lege frit, og du kan blive udfordret på naturfitness. Glæd dig til at bo i et nabolag, der inviterer til en aktiv hverdag for både dig og din familie.

Parkering

Foran hjemmet finder du din private parkeringsplads, hvor din bil kan stå tæt på hoveddøren. Her har du muligheden for at få etableret en carport, efter eget ønske. Har du mere end en bil eller får du gæster, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
148 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere