Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 65, 4 soveværelser, 153 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Vedbæk Park.

Vores sælger vil sidde klar i prøveboligen på Ralphs Vænge 1 fra 13.30-15.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning etape 2: December 2020

Vestvendt baghave og sofakrog

Tilbring solrige timer i græsset eller slå benene op og nyd en god film under tæppet. Med et hjem i Vedbæk Park Vest bor du blot en kort gå tur fra Øresund, der byder på sandstrand og godt badevand.

Dette rækkehus rummer 153 kvm livskvalitet fordelt på tre etager. Her kan du glæde dig til at bo i et nybygget hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge mere tid sammen med dine kære i hverdagen.

Entré

Fra den flisebelagte forhave træder du ind i hjemmets entré, hvor der er god plads til at stille skoene og hænge frakken. På højre side finder du en væg af skydelåger, der kan trækkes til side og skaber et bryggers med en vaskesøjle og muligheden for en bordplade. På den måde kan du nemt vaske og tørre badehåndklæderne efter sommerferien eller en tur på stranden.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst køkken fra Svane, med god bordplads samt en underlimet vask, som du vil sætte pris på i din hverdag. Fra køkkenet er der udgang til den østvendte forhave, hvor du kan nyde morgenkaffen og udsigten til det hyggelig nabolag.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og her kan du glæde dig til at skabe mange gode minder sammen med familie og venner rundt om middagsbordet. Stuens form giver dig god mulighed for at indrette et hyggeligt sofahjørne, hvor du kan se film og spise fredagsslik sammen med børnene.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der er indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer. På første- og anden sal har du et badeværelse med bruseniche og flise i samme stil.

Værelser

På førstesal finder du en separat soveafdeling med tre gode soveværelser. I alle værelserne er der lagt et lyst trægulv og her får du store vinduespartier, hvilket giver et flot lysindfald. Du har også muligheden for at tilvælge garderobeskabe efter eget behov og ønske.

Masterbedroom

På hjemmets øverste etage finder du et masterbedroom med tilhørende walk-in closet. Her har du også en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne og åbne op til det hyggelige nabolag.

Terrasser

Fra stuen har du udgang til en lukket baghave og terrasse, hvor du kan indrette med fine havemøbler og en grill og invitere vennerne over til en dejlig sommermiddag i aftensolen. Helt specielt for dette hjem får du en stor tagterrasse på øverste etage, hvor du kan nyde solen i mange timer. Her er der gode muligheder for at skabe en udendørs oase. På dine lune sommeraftener kan du lægge puder og tæpper ud og nyde roen og den flotte stjernehimmel.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. I forhaven finder du et praktisk skur, hvor du kan opbevare barnevognen eller mountainbiken, så den er klar til en tur i skoven.

Parkering

Foran dit nye hjem finder du din personlige parkeringsplads, så din bil altid står tæt på hjemmet. Her har du også mulighed for at tilvælge en carport, efter eget ønske. Får du gæster kan de parkere rundt på de små veje i nabolaget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
153 m²
Grund
139 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
7.022 kr.
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere