Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 63, 4 soveværelser, 160 m²

Indflytning etape 2: December 2020

Drøm om tagterrasse og køkken fra Svane

Kom indenfor i dit arkitekttegnede rækkehus i Vedbæk Park Vest, der er kendetegnet af nordiske detaljer. Læn dig tilbage og nyd solen på en af dine to terrasser eller tagterrassen.

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 160 kvm, som giver plads til hele familien med åben planløsning i stuen og tagterrasse. Du kan blandt andet glæde dig til et særligt flot lysindfald over trappen, tre soveværelser, to badeværelser og et masterbedroom på anden sal.

Entré

Fra hjemmets forhave træder du ind i den flisebelagte entré. I entréen har der været fokus på gennemtænkte løsninger og derfor finder du et bryggers bag en væg af skydedøre på højre side. Her finder du en integreret vaskesøjle, så du nemt og hurtigt kan vaske træningstøjet efter en tur på aktivitetsstien.

Køkken

I køkkenet er der indrettet med tidløse, hvide køkkenelementer fra Svane. Du får samtidig hårde hvidevarer fra Siemens i minimum energimærkning A. Køkkenet er rummeligt og her er god bordplads, så du kan bage småkager med børnene i weekenden eller udfordre dig selv med nye madopskrifter.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, så du får et gennemlyst rum. Her er der god plads til at indrette dig, som du ønsker og rummets kvadratiske form giver dig plads til både en dejlig sofakrog og et langt spisebord. Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets have gennem glasdøre, hvilket givet et smukt lysindfald.

Gæstetoilet og badeværelse

Både på første og anden sal får du to badeværelser med bruseniche. I stueetagen har du derimod et gæstetoilet. Alle værelserne indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du en soveafdeling med tre gode værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I to af soveværelserne er der en lille franskaltan, der er ideel til når dynerne skal luftes. Desuden er alle værelserne indrettet med lyse trægulve, der giver et moderne udtryk til din bolig.

Masterbedroom

Indfri drømmen om dit eget masterbedroom med eget badeværelse på anden sal. Her har du udgang til en cirka 20 kvm stor træbeklædt tagterrasse, hvor du får den gode aftensol.

Terrasser

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Terrassen er flisebeklædt og vender mod vest, så du får glæden af eftermiddagssolen. Hele baghaven er afgrænset af træstakit og bøgehæk, så du har privatliv, når du soler. Om morgen er det ideelt at sidde i forhaven og nyde kaffen.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie samt naturen. Alle materialer er nøje udvalgt og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Parkering

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag. Du har også et lille skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller udstyr til din udendørs træning.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
160 m²
Grund
158 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.990 kr.
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere