Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 62, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbne huse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Uno form køkken og samlet soveafdeling

Kom indenfor i dit arkitekttegnede rækkehus, der er kendetegnet af nordiske detaljer og spændende tilvalgsmuligheder. Velkommen hjem til et gennemlyst stueplan med plads til hele familien.

Denne boligtype A er et lyst hjem i to etager på 126 kvm med plads til store armbevægelser og en aktiv hverdag. Her får du et gennemlyst og åbent stueplan med lukket baghave, en separat soveafdeling, et badeværelse samt et gæstetoilet.

Entré

Fra hjemmets forhave træder du ind i den flisebelagte entré. I entréen har der været fokus på gennemtænkte løsninger og derfor finder du et bryggers bag en væg af skydedøre på højre side. Her finder du en integreret vaskesøjle, så du nemt og hurtigt kan vaske håndklæderne efter en tur på stranden.

Køkken

I naturlig forlængelse af entréen finder du hjemmets køkken, hvor du har god bordplads til at eksperimentere med nye madopskrifter og imponere gæsterne med en lækker middag. Køkkenet er af høj kvalitet fra uno form i modellen ”Avantgarde” og byder på svanemærkede hårde hvidevare fra Siemens.

Stue

Stuen udgør hjemmets hjerterum og her er der gode indretnings muligheder. Du kan indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slå benene op om søndagen i mens du nyder udsigten til hjemmets grønne have gennem store glaspartier. Rummet byder desuden på et smukt lyst trægulv, der giver hjemmet et skandinavisk look.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet med tidløse, lysegrå fliser. På førstesalen finder du et badeværelse, der er indrettet i samme stil. Badeværelset byder også på en moderne bruseniche samt vandbesparende armaturer.

Værelser

Rækkehuset byder på en separat soveafdeling på førsteetage, der alle er indrettet med lyse trægulve samt store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor. I alle værelserne er det muligt at tilvælge garderobeskabe efter eget ønske, så dit tøj er pænt opbevaret.

Terrasser

Hjemmet byder på en lukket have med terrasse i naturlig forlængelse af stuen. Her kan du med fordel indrette med havemøbler, så familien kan samles omkring aftensmaden under åben himmel. Terrassen i forhaven er sydvendt, så du kan nyde eftermiddagskaffen i solen.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie samt naturen. Alle materialer er nøje udvalgt og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket sikrer at små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Parkering

Foran dit nye hjem finder du din private parkeringsplads, så du nemt kan pakke bilen inden ferien eller stille varerne efter indkøbsturen. Her er det også muligt at tilvælge en carport, så bilen er beskyttet mod vind og vejr. Nabolaget byder desuden på flere parkeringspladser rundt omkring på de små veje, hvor gæsterne nemt kan parkere, når de kommer forbi til fødselsdagsbrunch.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
126 m²
Byggegrund
127 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.339 kr.
Faciliteter
Terrasse

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.