Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 60, 3 soveværelser, 120 m²

Indflytning etape 2: December 2020

Arkitekttegnet rækkehus og grillmiddag i haven

Velkommen hjem i dit arkitekttegnede rækkehus med et åbent stueplan og gennemtænkt løsning. Læn dig tilbage og nyd solen på en af dine to terrasser i mens børnene knytter nye venskaber i nabolaget.

Denne boligtype A er et lyst hjem i to etager på 120 kvm, hvor du bor med en åben planløsning i stuen og privat have. Da hjemmet er nybygget når du flytter ind, skal du ikke bruge meget tid på vedligeholdelse. Du kan derfor bruge tid på det, der gør dig glad i hverdagen.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, og bagved lågerne kan du designe dit eget bryggers med bordplade eller måske blot en bøjlestang til overtøjet. En praktisk detalje i hverdagen.

Køkken

I køkkenet finder du  moderne køkkenelementer med underskabe i mørk finér og hvide overskabe fra Svane. Du får samtidig hårde hvidevarer fra Siemens i minimum energimærkning A. Køkkenet har god bordplads, så du kan bage pandekager med børnene om søndagen.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, så du får et gennemlyst rum. Her er der god plads til at indrette dig, som du ønsker, med både en dejlig sofakrog og et langt spisebord. Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets baghave gennem glasdøre. Du kan med fordel plante fine blomster i haven og nyde synet af dem fra stuen.

Gæstetoilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stueetagen samt et badeværelse på førstesal med bruseniche. Begge to er indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og din privatøkonomi.

Værelser

På førstesalen finder du en separat soveafdeling med tre værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I flere af værelserne er der udgang til en fransk altan, der er ideel til, når dynerne skal luftes.

Terrasser

Rækkehuset byder på to terrasser. Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Terrassen er flisebeklædt og her er der god plads til at indrette med en grill og havemøbler. Fra køkkenet er der udgang til hjemmets sydvendte forhave. Her kan du med fordel nyde eftermiddagskaffen i solen.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket, hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og naturen, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Derudover, får du et praktisk skur i forhaven, hvor du kan opbevare mountainbiken og barnevognen.

Parkering

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
137 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.612 kr.
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere