Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 58, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Rummelig stue og egen carport

Velkommen hjem til dit svanemærkede rækkehus, der er fordelt på to plan med tre soveværelser og et flot uno form køkken. Her kan du nyde hverdagen i et nabolag med nærhed til by, skov og vand.

Dette rækkehuse byder på hele to terrasser, så du kan få det optimale ud af dagens lyse timer. Glæd dig til at bo på 126 kvm, der er gennemtænkt ned til den mindste detalje, så du og din familie kan føle jer hjemme og godt tilpas. Denne boligtype A i Vedbæk Park Vest indbyder til det gode liv, hvor du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse og i stedet mere tid på det der gør dig glad i hverdagen.

Entré

Lige så snart du træder ind i hjemmets entré bliver du mødt af hjemlig hygge, så her er det nemt at føle sig hjemme. I entréen finder du en integreret vaskesøjle, der er gemt pænt bag en væg af skydelåger. På den måde kan du hurtigt vaske og tørre håndklæderne efter en svømmetur i Øresund.

Køkken

Hjemmet byder på et køkken i høj kvalitet fra uno form. Her er der god bordplads, så du kan udfolde dine kulinariske evner og invitere gæster til en lækker tre retters menu. Her finder du desuden hårde hvidevare fra Siemens, der alle i høj energiklasse.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og her samles familien om hyggelige stunder. Rummets kvadratiske form gør det nemt for dig at indrette både en spiseplads samt et sofahjørne. Stuen får et flot lysindfald gennem store vinduespartier og er indrettet med et flot trægulv.

Gæstetoilet og badeværelse

Dette hjem byder på et gæstetoilet og et badeværelse, hvilket giver frihed i hverdagen. I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet i klassisk, nordisk stil. På førstesalen finder du et badeværelse i samme stil. Begge er indrettet med vandbesparende armaturer til fordel for miljøet samt din privat økonomi. Derudover byder badeværelset på førstesalen på en moderne bruseniche.

Værelser

Du finder en separat soveafdeling på førsteetage, der byder på tre soveværelser. Alle værelser er belagt med et flot trægulv, der er varmet op ved hjælp af gulvvarme. På den måde holdes små som store fødder lune når de står op i de kolde vintermåneder.

Terrasser

Hjemmet byder på to terrasser, så du har gode muligheder for at nyde solen. Ud fra stuen finder du en dejlig flisebelagt terrasse, hvor du kan indrette med havemøbler og samle familien om et spil kort i solen. I haven har du også god mulighed for at lave din egen køkkenhave, så du kan dyrke dine egne grøntsager til sommersalaten.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Det betyder også, at alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og naturen, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Parkering

Som en bonus får du en privat parkeringsplads ude foran hjemmet. Her er det også muligt, efter eget ønske, at tilvælge en carport så din bil er godt beskyttet mod regn og frost. Derudover, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder, så dine gæster kan nemt finde en plads, hvis de skal fordi til en kop kaffe.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
126 m²
Grund
131 m²
Soveværelser
3
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere