Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 57, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbne huse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Privat have og spændende tilvalg

Svanemærket rækkehus fordelt i på to plan med tre soveværelser og en lys stue. Her kan du nyde hverdagen i Vedbæk Park, hvor du bor i blandt grøn natur uden at gå på kompromis med byens muligheder.

Dette hjem er en boligtype A på 126 kvm, der rummer en åben planløsning samt store vinduespartier, så du kan nyde et hjem med et flot lysindfald. Med et hjem i Vedbæk Park Vest, har du gode muligheder for at sætte dit personlige præg på dit nye hjem gennem spændende tilvalgsmuligheder.

Entré

Du træder ind i en praktisk, flisebelagt entré, der åbner op til hjemmet. Bag en væg af skydedøre finder du en integreret vaskesøjle, så vasketøjet er pænt gemt væk i hverdagen.

Køkken

I naturlig forlængelse af entréen finder du køkkenet, der byder på et flot lysindfald fra de store glasdøre, der åbner ud til hjemmets forhave. I køkkenet får du hårde hvidevare fra Siemens i energiklasse A, hvilket bidrager til hjemmets grønne profil. Rummet er indrettet med en opvaskemaskine, så du hurtigt kan klare oprydningen efter festen.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og her er der god plads til at samle hele familien. Du kan placere et langbord i rummet, hvis en af livets store begivenheder skal fejres eller lægge dyner og puder på trægulvet, hvis du skal filmhygge med børnene. Fra stuen er der udgang til hjemmets have gennem glasdøre, så du kan nyde det naturlige lys inden døre.

Gæstetoilet og badeværelse

Ved entréen finder du et praktisk gæstetoilet, der er belagt med flotte fliser. På første sal har du et skønt badeværelse, der byder på en moderne bruseniche samt vandbesparende armaturer til glæde for miljøet samt din privatøkonomi.

Værelser

Hjemmet byder på tre gode soveværelser på første sal. Her kan du tilvælge garderobeskabe efter eget behov og ønske, så dit tøj er pænt gemt væk. Hvis du blot behøver et enkelt soveværelse, kan de andre værelser indrettes til kontor, hobby- eller børneværelse.

Terrasse

Hjemmets baghave fungerer som en naturlig forlængelse af stuen i sommerhalvåret. Her kan du indrette med en grill og havemøbler, så familien kan samles om en hyggelig middag under åben himmel. Haven er omgrænset af et hegn samt en bøgehæk, så du har muligheden for at være privat når du ønsker det.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket, hvilket betyder, at du er sikret et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima. Det betyder også, at alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og naturen, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Hele hjemmet er desuden opvarmet via gulvvarme, hvilket sikrer en behagelig varme i hele hjemmet.

Parkering

Du får en personlig parkeringsplads foran dit hjem, så du nemt kan komme af med indkøbsvarerne efter en tur i supermarkedet. Du kan, efter eget ønske og behov, tilvælge en carport, så bilen er beskyttet fra vind og vejr. Får du gæster, eller har du mere end en bil, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
126 m²
Byggegrund
129 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.343 kr.
Faciliteter
Terrasse

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.