Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 55, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbne huse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Tre soveværelser og flisebelagt terrasse

Svanemærket hjem i to etager med hjerterum og et åbent stueplan. Her kan du nyde hverdagen i nybyggede omgivelser, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge tid på det, der gør dig glad.

Rækkehuset er en boligtype A i to etager på 120 kvm og byder på hele tre soveværelser samt et badeværelse. Du kan blandt andet glæde dig til en stor stue med mange indretningsmuligheder, et køkken i høj kvalitet og en privat terrasse og have.

Entré

Du træder ind i en dejlig flisebelagt entré, hvor der er god plads til at hænge overtøjet samt opbevaring af sko. Som en praktisk detalje mindre bryggers bag en væg af skydedøre, som er indrettet med en integreret vaskesøjle, så du let kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur på stranden.

Køkken

Hjemmet byder på et køkken i høj kvalitet fra uno form, hvor du har god bordplads til at udfolde dine kulinariske evner. Her finder du også hårde hvidevare i energivenlig kvalitet fra Siemens. Fra rummet har du udgang til hjemmets forhave gennem store glasdøre, hvilket giver gode betingelser for at servere morgenmaden udendørs i sommerhalvåret.

Stue

Stuens kvadratiske form giver dig gode indretningsmuligheder, så du kan skabe det rum, som du ønsker. Skab en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles omkring et spil Bezzerwizzer om søndagen og nyde aftensmaden.

Gæstetoilet og badeværelse

På stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet i flot skandinavisk stil. På første sal har du et større badeværelse, der er indrettet i samme stil. Desuden byder begge på vandbesparende armaturer til fordel for miljøet og din pengepung.

Værelser

Hjemmet byder på en separat soveafdeling på første sal. Her finder du tre gode soveværelser, der er indrettet med flotte trægulve samt store vinduer, der byder lyset og naturen indenfor. I alle tre værelser har du muligheden for at tilvælge garderobeskabe, så dit tøj er pænt opbevaret.

Terrasser

Du finder to terrasser ved rækkehuset. Foran huset er der anlagt en terrasse, hvor der er direkte indgang til køkkenet gennem glasdøre. På den anden side af huset, finder du en privat terrasse med have. Her kan du nyde udsigten til Fredskoven mens børnene leger i græsset. Glæd dig til mange timer i det fri.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket hvilket betyder at du er sikret et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima. Det betyder også at alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og din familie, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du finder desuden et skur i forhaven, hvor du kan opbevare cykler og græsslåmaskine.

Parkering

Du får en privat parkeringsplads lige foran dit nye hjem. Her er det også mulighed at tilkøbe en carport, efter eget behov. Nabolaget byder tilmed på flere parkeringspladser, så gæsterne kan nemt finde en plads, når de kommer forbi til en kop kaffe.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
120 m²
Byggegrund
120 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.249 kr.
Faciliteter
Terrasse

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.