Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Prøvebolig

Helgas Høj 101, 3 soveværelser, 120 m²

2 kommende åbne huse

2 kommende åbne huse

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Franske altaner og Svane Køkken

Kom indenfor i dette gennemlyste og svanemærkede hjem med plads til hverdagen. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor du kan samle familien omkring aftensmaden.

Rækkehuset er en boligtype A, som er godt beliggende ved fredskoven i Vedbæk Park Vest. Hjemmets 120 kvm er effektivt udnyttet og her har der været fokus på en bæredygtig hverdag i høj kvalitet. Det svanemærkede hjem danner rammen om et lyst køkken/alrum, tre soveværelser og to terrasser, hvor du kan nyde lyset og luften fra nabolaget.

Entré

Du træder ind i den dejlig entré, hvor du bliver mødt af hjemmets skønne lys og hyggelige stemning. Her finder du din vaskesøjle, som er gemt bag skydelåger.

Køkken

Hjemmet byder på et svanemærket Svane Køkken i høj kvalitet. Køkkenet er praktisk indrettet med en flot hvid bordplade med underlimet vask. Her har du god plads til at bage surdejsbrød eller pandekager med børnene om søndagen. Ud fra køkkenet kan du indrette en fin spiseplads, hvor du kan samle venner og familie.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens store vinduer giver rummet et smukt lysindfald og et hyggeligt kig til haven. Rummet byder desuden også på et lyst trægulv, der løber gennem hele hjemmet.

Badeværelse

Hjemmet byder på et gæstetoilet og et badeværelse, der er indrettet i nordisk stil med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. På førstesalen er badeværelset beliggende med flisebeklædt bruseniche.

Soveværelser

Hjemmet har tre lyse soveværelser, som du finder på første sal. Alle værelserne er indrettet med lyse trægulve samt muligheden for at tilvælge skabsvægge, så tøjet kan opbevares pænt.

Terrasse og have

Fra stuen er der direkte udgang til den lukkede terrasse og have, hvor det er muligt at indrette med havemøbler og en grill, så familien kan nyde aftensmaden under åben himmel. I haven har du god plads til at plante frugttræer, så du kan plukke æblerne til tærten lige udenfor døren

Faciliteter

På hjemmets østlige side finder du et praktisk skur, hvor du med fordel kan stille racercyklen efter en tur op af strandvejen. Der er også her din parkeringsplads er. Hele hjemmet er desuden opvarmet via gulvvarme, hvilket sikre en behagelig varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
143 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q3 2019
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere