Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Vedbæk Park Vest

2 kommende åbne huse

2 kommende åbne huse

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Find tid til afslapning i hverdagen med ro og skøn natur

Bo i et miljøvenligt hjem med plads til din hverdag

I Vedbæk Park Vest bliver du en del af et godt naboskab. Glæd dig til at bo i et nybygget hjem, hvor vedligeholdelsen er enkel, indeklimaet godt og energiomkostningerne lave. Du får rigeligt med plads og effektive kvadratmeter, så du kan indrette, som det passer dig. Funktionaliteten er i top, og du kan komme hurtigt på plads, så du kan nyde tilværelsen i dit nye hjem.

Naturen bliver en del af din hverdag

Du er tæt på gode cykelruter, vandet og hverdagens indkøb. Du bor smukt omgivet af grønne arealer og har let adgang til udendørs aktiviteter. Du kan bo i et to- eller treetagers rækkehus, hvor sidstnævnte har møblerbar tagterrasse. Uanset får du et åbent stueplan med for- og baghave, så dit leverum kan forlænges udendørs. Der er rig mulighed for selskab, men du kan også trække dig tilbage med en bog og slappe af.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3 - 4
Antal boliger
50
Pris
4.895.000 - 6.195.000 kr.
Størrelse (BBR)
120 - 160 m²
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Området tilbyder

1
Aktivitetssti
4
Daginstitutioner
25
minutter til indre København
14
Spisesteder
2
Sandstrande

Oplev den kommende aktivitetssti

Som en del af nabolaget i Vedbæk Park etableres en aktivitetssti i samarbejde med Elverdal, der blandt andet står bag naturlegepladsen i Fælledparken på Østerbro. Se mere om aktivitetslund i videoen.

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere