Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Vedbæk Park Vest

Vedbæk Park Vest rækkehuse nybyggeri svanemærket

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Vedbæk Park.

Vores sælger vil sidde klar i prøveboligen på Ralphs Vænge 1 fra 13.30-15.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning etape 2: December 2020

Find tid til afslapning i hverdagen med ro og skøn natur

Bo i et miljøvenligt hjem med plads til din hverdag

I Vedbæk Park Vest bliver du en del af et godt naboskab. Glæd dig til at bo i et nybygget hjem, hvor vedligeholdelsen er enkel, indeklimaet godt og energiomkostningerne lave. Du får rigeligt med plads og effektive kvadratmeter, så du kan indrette, som det passer dig. Funktionaliteten er i top, og du kan komme hurtigt på plads, så du kan nyde tilværelsen i dit nye hjem.

Naturen bliver en del af din hverdag

Du er tæt på gode cykelruter, vandet og hverdagens indkøb. Du bor smukt omgivet af grønne arealer og har let adgang til udendørs aktiviteter. Du kan bo i et to- eller treetagers rækkehus, hvor sidstnævnte har møblerbar tagterrasse. Uanset får du et åbent stueplan med for- og baghave, så dit leverum kan forlænges udendørs. Der er rig mulighed for selskab, men du kan også trække dig tilbage med en bog og slappe af.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3 - 4
Antal boliger
50
Pris
5.095.000 - 6.095.000 kr.
Størrelse (BBR)
120 - 160 m²
Indflytning:
December 2020
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Prøvebolig
Til salg
Solgt
Reserveret
Solgt

Vi fandt desværre intet match

Kom med indenfor i et 2-plans rækkehus i Vedbæk Park Vest

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere

Hvad betyder Svanemærket for dit hjem?

Find ud af hvordan Svanemærket er med til at gøre dit nye hjem mere miljøvenligt. Læs mere