Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Vedbæk Park Vest

1 kommende åbent hus
Bonava Vedbæk Park Vest svanemærkede rækkehuse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Aktivt nabolag med gode naboer og arkitekttegnede hjem

Brug eftermiddagene i det fri, hvor børnene spiller på nabolagets fodboldbane, mens du drikker en kop kaffe. Vedbæk Park Vest byder på 50 svanemærkede rækkehuse i naturrige rammer tæt ved vandet.

I den vestlige del af Vedbæk Park, afgrænset af en kile af gamle træer og på en lille forhøjning, finder du Vedbæk Park Vest, der består af svanemærkede rækkehuse i to og tre plan med 3-4 soveværelser. Her bor du i private omgivelser med naturen lige udenfor, så du kan starte din dag med en løbetur gennem skoven og ned til Øresund, for at tage en forfriskende dukkert eller følge børnene i skole ad den sikre skolesti, der starter uden for nabolaget. Hele Vedbæk Park vil bestå af i alt 103 rækkehuse, med aktivitetsstien som det centrale samlingspunkt, hvor du kan mødes med naboerne, og børnene kan hygge med legekammerater. Nabolaget er inspireret af den omkringliggende natur, og boligerne er bygget i gode, miljøvenlige materialer.

Nyd en hverdag i lyse og skandinaviske omgivelser

I Vedbæk Park Vest finder du smukke hjem, der hvert har et åbent stueplan med køkken og stue, hvor der er plads til at samle familie og venner til festlige middage. Her får du gårdhavehusets stemning, og du kan vælge mellem to forskellige typer hjem på 120–160 kvadratmeter. Uanset hvilken af de to boligtyper du vælger, får du en for- og baghave. Terrassen i baghaven er afgrænset af en lille hæk, så du kan læse en god bog i ro og fred. Hjemmene i tre plan har desuden et master-bedroom på øverste etage med udgang til en stor tagterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og følge livet i nabolaget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3 - 4
Antal boliger
50
Pris
4.895.000 - 6.195.000 kr.
Størrelse (BBR)
120 - 160 m²
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Området tilbyder

1
Aktivitetssti
4
Daginstitutioner
25
minutter til indre København
14
Spisesteder
2
Sandstrande

Oplev den kommende aktivitetssti

Som en del af nabolaget i Vedbæk Park etableres en aktivitetssti i samarbejde med Elverdal, der blandt andet står bag naturlegepladsen i Fælledparken på Østerbro. Se mere om aktivitetslund i videoen.

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere