Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 52, 4 soveværelser, 153 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: december 2018

Åbent stueplan og få minutter til Øresund

Åbent og gennemlyst stueplan, to skønne tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette eksklusive hjem på 155 kvm. Bo i nordsjællandsk idyl med karaktergivende træer og få minutter til vandet.

Dette svanemærkede hjem er en type B rækkehus i tre lyse etager – og med få minutter på cykel til gode daginstitutioner og skole – danner det gode rammer for familielivet. Du kan blandt andet glæde dig over fire soveværelser samt et stort køkken og enestående udsigten fra dine to tagterrasser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til overtøjet.

Køkken og stue

I det gennemlyste stueplan har du et stort og lyst køkken samt en elegant stue med lyst trægulv. Stuen giver god plads til hjerterum, da du nemt kan indrette en hyggelig sofakrog, hvor hele familien kan samle sig under tæpper efter en gåtur langs stranden. Her er samtidig plads til et langt spisebord, så du har god plads til at holde store middagsselskaber.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, der alle har en skøn fransk altan. Værelserne er rummelige, hvilket giver god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Master bedroom

Slå dørene op ud til de to træbeklædte tagterrasser og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom på øverste etage. Her har du naturligvis et privat badeværelse og mulighed for at indrette dit drømme walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, men der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen har udgang til din vestvendte terrasse, hvor du kan nyde din lune sommeraftener med grill og godt selskab. I forhaven har du endnu en dejlig terrasse, som er ideel til brunch søndag formiddag.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen samt et skur i forhaven til skiene eller barnevognen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
153 m²
Grund
106 m²
Soveværelser
4

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere