Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 5 Vedbæk Park øst

Solgt

Ralphs Vænge 5, 4 rum, 130 m²

Gennemlyst gavlbolig og udsigt til søen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
130 m²
Byggegrund
117 m²
Rum
4
Indflytning: Q3 2018
Solgt

Ralphs Vænge 5, 4 rum, 130 m²

Gennemlyst gavlbolig og udsigt til søen

To terrasser og ekstra god plads til udfoldelse, er kendetegnene ved denne gennemlyste gavlbolig. Her kan du nyde søndag morgen med udsigt til søen og den omkringliggende natur.

Dette hjem er en boligtype A på 130 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til en dukkert i Øresund – bliver det næsten ikke bedre. Glæd dig til at bo i et hjem med tre lyse soveværelser samt et åbent stueplan, hvor lyset inviteres indenfor gennem de mange store vinduer.

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet består af et stort køkken med plads til mange kulinariske udfoldelser. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er der stor fleksibilitet inden for indretning. Sæt et langbord op til den store middag eller ryd gulvet, så der er plads til at hele familien kan tumle.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, så du åbne op ud til den flisebeklædte terrasse i for- og baghave. Du kan herved skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan henover sommeren.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre indretningsvenlige soveværelser, som alle har en fransk altan, og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I entréen har du et gæstetoilet i skandinavisk design, mens det store badeværelse ligger på førstesalen.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er de anvendte armaturer vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A. Samtidig er boligen opvarmet med gulvvarme, hvilket gør det nemt at holde fødderne varme og en stabil temperatur.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere