Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 42, 3 soveværelser, 122 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Arkitekttegnet hjem og løb langs vandet

Velkommen dette svanemærkede hjem i Vedbæk Park med elegant køkken og en gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op til terrasserne i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads livet.

Dette gennemlyste hjem er en boligtype A på 122 kvadratmeter fordelt på to etager – og med en god beliggenhed i Vedbæk – er det en fantastisk familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan med en tilstødende terrasse kun få minutter fra vandet.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det stilfulde køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod din flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store middage for vennerne såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Værelser

På førstesalen finder du tre charmerende soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan. Du kan nemt indrette med garderobeskabe, og skabe en personlig oase til hvert familiemedlem.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen lige ved værelserne. Badeværelserne er indrettet i skandinavisk design af høj kvalitet og armaturer er vandbesparende.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne helt op ud til den vestvendte terrasse og tænde op i grillen, mens den østvendte terrasse i forhaven er ideel til brunch søndag formiddag. Du har en skydedør mellem køkkenet og denne terrasse, så du hurtigt kan skabe en forlængelse af køkkenet.

Faciliteter

Boligen opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har naturligvis en tilhørende og nummeret parkeringsplads tæt ved dit hjem, og hvis du ønsker, er det muligt at tilkøbe en carport, så bilen står overdækket.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
92 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere