Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 41, 3 soveværelser, 122 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: december 2018

Arkitekttegnet hjem og løbtur på stranden

Velkommen dette nye hjem i Vedbæk Park med stort køkken samt en gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til de store middagsselskaber.

Dette svanemærkede hjem er en boligtype A på 122 gennemlyste kvadratmeter fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til gode daginstitutioner og skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan med to tilstødende terrasser kun få minutter fra vandet.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det stilfulde køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod din flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store middage for vennerne såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Værelser

På førstesalen finder du tre charmerende soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan. Du kan nemt indrette med garderobeskabe, og skabe en personlig oase til hvert familiemedlem.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen lige ved værelserne. Alle armaturer er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne helt op ud til den vestvendte terrasse og tænde op i grillen, mens den østvendte terrasse i forhaven er ideel til brunch søndag formiddag. Du har også skydedøre mellem køkkenet og denne terrasse, så du hurtigt kan skabe en forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

Hjemmet opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har naturligvis en tilhørende og nummeret parkeringsplads tæt ved dit hjem, og hvis du ønsker er det muligt at tilkøbe en carport, så bilen står overdækket.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.795.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
122 m²
Byggegrund
96 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.305 kr.

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere