Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 37 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 37, 4 rum, 124 m²

Svanemærket hjem og sikkert til skole

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.595.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
110 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.275 kr.
Indflytning: Q3 2018
Til salg

Ralphs Vænge 37, 4 rum, 124 m²

Svanemærket hjem og sikkert til skole

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, to hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.

Dette hjem er en boligtype A på 124 kvm fordelt på to etager. Dette hjem ligger få minutter på cykel til skole og danner rammen om det gode familieliv. Bo i et hjem med stor dynamik, da det er muligt at åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

I det lyse stueplan finder du et stort køkken med plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er plads til både spisebord og hyggelig sofagruppe med udsigt over nabolaget. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og kasserne med julepynt.

Terrasse

Slå terrassedørene helt op i begge ender af stueetagen og nyd din for- og baghave. Når stueetagen åbnes helt skabes en naturlig forlængelse af rummet i sommermånederne, som er praktisk når du har mange gæster på besøg til grillmiddagen.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan. Her er der god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er anvendte armaturer naturligvis vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle af energimærkning A. Du har samtidig et depotrum under trappen til julekasserne og støvsugeren.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere