Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 37, 3 soveværelser, 124 m²

Svanemærket hjem og sikkert til skole

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, to hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.

Dette hjem er en boligtype A på 124 kvm fordelt på to etager. Dette hjem ligger få minutter på cykel til skole og danner rammen om det gode familieliv. Bo i et hjem med stor dynamik, da det er muligt at åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

I det lyse stueplan finder du et stort køkken med plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er plads til både spisebord og hyggelig sofagruppe med udsigt over nabolaget. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og kasserne med julepynt.

Terrasse

Slå terrassedørene helt op i begge ender af stueetagen og nyd din for- og baghave. Når stueetagen åbnes helt skabes en naturlig forlængelse af rummet i sommermånederne, som er praktisk når du har mange gæster på besøg til grillmiddagen.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan. Her er der god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er anvendte armaturer naturligvis vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle af energimærkning A. Du har samtidig et depotrum under trappen til julekasserne og støvsugeren.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
110 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.308 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere