Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 36, 3 soveværelser, 122 m²

Tre værelser og charmerende lokalområde

Når flot arkitektur, lækkert interiør og den helt rigtige beliggenhed går op i en højere enhed, er resultatet værd at notere sig. Velkommen til jeres nye hjem, som vil charmere jer fra første færd.

Det er os en fornøjelse at præsentere jer for dette arkitekttegnede og svanemærkede rækkehus på Ralphs Vænge. Både de synlige og usynlige detaljer er helt på plads i det gulvopvarmede hjem, der tilmed har en praktisk indretning, som I nemt kan gøre til jeres helt egen. Rækkehusets æstetiske trædetaljer giver varme og ro til udtrykket, mens de indvendige materialer er lyse og lette. I får et køkken med flotte HTH-elementer, mens der er vandbesparende Hansgrohe-armaturer i hele hjemmet, og de hårde hvidevarer fra Siemens er ligeledes energirigtige. Der er et toilet i stueetagen, så gæster med nødtørft ikke skal bestige trapperne, mens boligens praktiske badeværelse med bruseniche ligger på førstesalen. Her er også tre værelser, hvoraf det ene har hele to franske altaner. Med gennemført indretning og solidt materialevalg kan I dermed bruge jeres energi på alt det, der gør tilværelsen behagelig: hjemmebagt banankage, højtlæsning eller en rolig stund på terrassen med god kaffe og dagdrømme.

Private og fælles områder

De lækre fællesarealer er anlagt med henblik på, at både voksne og børn skal få lyst til at bruge dem med både naturfitness, grillplads og boldbane. Til de yngste er der legepladser, boldbaner og facadehuse, mens de ældste kan tage en spadseretur gennem det grønne anlæg, omkring søen og forbi fredskoven over en sludder om vind og vejr. Når benene er ved at være møre, kan I trække jer tilbage til jeres egen have, tænde op i grillen på terrassen og nyde de sidste soltimer, mens pølserne sprækker og fluten tager farve.

Nærmiljøet

Der har boet mennesker i området siden jægerstenalderen for 7.000 år siden, men byen har næppe været et mere attraktivt sted at slå sig ned, end den er netop nu. Vedbæk er en både charmerende og intim, men samtidig moderne og attraktiv stationsby, hvor hyggelige havnemiljøer, strande og andre rekreative arealer går fint i spænd med dagligdagens komfort. I har daginstitutioner, skoler samt talrige indkøbsmuligheder inden for rækkevidde, og med bare 25 minutter til København er pendlerturen hurtigt overstået.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.695.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
100 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.272 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere