amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 36,

Åben stue og eventyr i skoven

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.695.000 kr.
Størrelse
122 m²
Byggegrund
100 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.226 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 36,

Åben stue og eventyr i skoven

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, to hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.

Dette hjem er en boligtype A på 122 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til festlige lejligheder både inde og ude.

Entré

Din entré er praktisk indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et lyst køkken med god plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er plads til både spisebord og hyggelig sofagruppe. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og kasserne med julepynt.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, som åbner ud til for- og baghaven. Det skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan, og lukker luft og fuglesang ind.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har fransk altan. Der er mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at starte dagen på en god måde.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er de anvendte armaturer naturligvis vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle af energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Vedbæk Park byder på arkitekttegnede rækkehuse med plads til livets mange glæder. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor livet nydes i skovbrynet med naboerne rundt om hækken. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale