Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 35, 3 soveværelser, 122 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst hjem og skovtur i nabolaget

Velkommen til et dejligt hjem med en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagene både inde og ude.

Denne boligtype A er et 122 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan glæde dig over et svanemærket hjem med plads til at boltre sig, tre lyse soveværelser samt et stort stueplan, mens du kan finde dit udendørs yndlingsspot på terrassen i for- eller baghaven.

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken/alrum

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store såvel som små hyggelige stunder; uanset om der skal bygges med legoklodser på gulvet eller holdes den store nytårsmiddag.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og soveværelser, der alle har fransk altan. Her kan du nemt indrette med skabe, alt efter dit opbevaringsbehov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger praktisk placeret ved værelserne på første sal. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du både en almindelig dør og en skydedør, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i de varme måneder. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.395.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
122 m²
Grund
105 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.286 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere