Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 34 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 34, 4 rum, 124 m²

Gennemlyst hjem og tæt ved Øresund

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.595.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
113 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.279 kr.
Indflytning: Q3 2018
Til salg

Ralphs Vænge 34, 4 rum, 124 m²

Gennemlyst hjem og tæt ved Øresund

Velkommen til et rummeligt hjem med en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Dette rækkehus er en boligtype A på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort stueplan, mens du kan finde dit udendørs yndlingsspot på terrassen enten i for- eller baghaven.

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op til fødselsdagene eller livets andre glædelige begivenheder.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og soveværelser, der alle har fransk altan. I værelserne kan du også indrette med skabe, alt efter dit opbevaringsbehov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger praktisk placeret ved værelserne på første sal. Alle armaturer i boligen er naturligvis vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du både en almindelig glasdør og en skydedør, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i de varme måneder. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i forhaven. Du kan herfra åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere