Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 33 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 33, 5 rum, 155 m²

Plads til udfoldelse og tæt ved vandet

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.595.000 kr.
Størrelse
155 m²
Byggegrund
108 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.729 kr.
Indflytning: Q3 2018
Til salg

Ralphs Vænge 33, 5 rum, 155 m²

Plads til udfoldelse og tæt ved vandet

Åbent og gennemlyst stueplan, to skønne tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette dejlige og svanemærkede hjem på 155 kvm. Bo i et charmerende nabolag med få minutter til is på Vedbæk Havn.

Dette hjem er en type B rækkehus i tre lyse etager – og med få minutter på cykel til daginstitutioner og skole – danner det rammen for det gode familieliv. Du kan blandt andet glæde dig over fire soveværelser samt et åbent stueplan, mens udsigten kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I det åbne køkken/alrum er der plads til store armbevægelser og hverdagens små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op, når livets begivenheder skal fejres.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser med god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, så du får det meste ud af nabolagets smukke omgivelser.

Master bedroom

Nyd en varm kop te i fred og ro på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom. Eller slå dørene op til terrasserne og nyd udsigten over det grønne nabolag med de eventyrlige træer. I dit master bedroom har du selvfølgelig et stort forældrebadeværelse samt muligheden for at indrette et walk-in-closet.

Badeværelse

Gæstetoilettet er praktisk placeret i stueetagen, mens badeværelserne er placeret på de to øvrige etager. Alle armaturerne er vandbesparende til glæde for miljøet og pengepungen.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de to glasdøre ud mod den flisebeklædte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten til nabolaget nær søen, mens du drikker en kop kaffe. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i den hyggelige forhave med bambushæk.

Faciliteter

Dit svanemærkede hjem opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaringsplads i depotrummet under trappen samt i skuret i forhaven, hvor du kan stille barnevognen eller den trehjulede cykel.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere