amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Kom til nytårskur og lancering af de nye rækkehuse på søndag den 22/1 kl. 14.00-15.30.
Til salg

Ralphs Vænge 33, 5 rum, 155 m²

Plads til udfoldelse og tæt ved vandet

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.595.000 kr.
Størrelse
155 m²
Byggegrund
108 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.729 kr.
Til salg

Ralphs Vænge 33, 5 rum, 155 m²

Plads til udfoldelse og tæt ved vandet

Åbent og gennemlyst stueplan, to skønne tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette dejlige og svanemærkede hjem på 155 kvm. Bo i et charmerende nabolag med få minutter til is på Vedbæk Havn.

Dette hjem er en type B rækkehus i tre lyse etager – og med få minutter på cykel til daginstitutioner og skole – danner det rammen for det gode familieliv. Du kan blandt andet glæde dig over fire soveværelser samt et åbent stueplan, mens udsigten kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I det åbne køkken/alrum er der plads til store armbevægelser og hverdagens små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op, når livets begivenheder skal fejres.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser med god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, så du får det meste ud af nabolagets smukke omgivelser.

Master bedroom

Nyd en varm kop te i fred og ro på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom. Eller slå dørene op til terrasserne og nyd udsigten over det grønne nabolag med de eventyrlige træer. I dit master bedroom har du selvfølgelig et stort forældrebadeværelse samt muligheden for at indrette et walk-in-closet.

Badeværelse

Gæstetoilettet er praktisk placeret i stueetagen, mens badeværelserne er placeret på de to øvrige etager. Alle armaturerne er vandbesparende til glæde for miljøet og pengepungen.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de to glasdøre ud mod den flisebeklædte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten til nabolaget nær søen, mens du drikker en kop kaffe. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i den hyggelige forhave med bambushæk.

Faciliteter

Dit svanemærkede hjem opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaringsplads i depotrummet under trappen samt i skuret i forhaven, hvor du kan stille barnevognen eller den trehjulede cykel.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Vedbæk Park byder på arkitekttegnede rækkehuse med plads til livets mange glæder. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor livet nydes i skovbrynet med naboerne rundt om hækken. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvorfor svanemærker vi vores nye hjem - læs de tre primære årsager Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere