Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 30, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Stort køkken og eventyr i skoven

Slå benene op og nyd sommeren på terrassen med udsigt til søen. I dette hjem kan du invitere til store middage uden at skulle bekymre dig om pladsen, mens børnene leger i det trygge nabolag.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til daginstitution og skole – er det en skøn familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem med tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan og en terrasse i både for- og baghave.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

I det store køkken/alrum er der god plads til at lave store middage eller bage boller med børnene søndag formiddag. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er god mulighed for at indrette en hyggelig afdeling med en stor sofa til filmaftenerne. Stuens rummelighed gør det samtidig muligt at slå et langbord op og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Du kan derfor nemt åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser. Alle værelserne har store vinduer med en fransk altan, så du får det meste ud af nabolagets natur og ikke mindst dagslyset.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, der er i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er i samme stil, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette er et svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende og de hårde hvidevarer har energimærkning A. Samtidig opvarmes hjemmet med gulvvarme, hvilket giver lune fødder samt en god, stabil varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere