Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 30 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 30, 4 rum, 124 m²

Stort køkken og eventyr i skoven

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
4.695.000 kr.
Størrelse
124 m²
Byggegrund
108 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.271 kr.
Indflytning: Q3 2018
Til salg

Ralphs Vænge 30, 4 rum, 124 m²

Stort køkken og eventyr i skoven

Slå benene op og nyd sommeren på terrassen med udsigt til søen. I dette hjem kan du invitere til store middage uden at skulle bekymre dig om pladsen, mens børnene leger i det trygge nabolag.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til daginstitution og skole – er det en skøn familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem med tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan og en terrasse i både for- og baghave.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

I det store køkken/alrum er der god plads til at lave store middage eller bage boller med børnene søndag formiddag. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er god mulighed for at indrette en hyggelig afdeling med en stor sofa til filmaftenerne. Stuens rummelighed gør det samtidig muligt at slå et langbord op og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Du kan derfor nemt åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser. Alle værelserne har store vinduer med en fransk altan, så du får det meste ud af nabolagets natur og ikke mindst dagslyset.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, der er i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er i samme stil, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette er et svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende og de hårde hvidevarer har energimærkning A. Samtidig opvarmes hjemmet med gulvvarme, hvilket giver lune fødder samt en god, stabil varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere