Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 28 Vedbæk Park øst

Solgt

Ralphs Vænge 28, 5 rum, 161 m²

Rummelige tagterrasser og udsigt til søen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
161 m²
Byggegrund
126 m²
Rum
5
Indflytning: Q3 2018
Solgt

Ralphs Vænge 28, 5 rum, 161 m²

Rummelige tagterrasser og udsigt til søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed. Tag et magasin under armen og find dit yndlingsspot i dit svanemærkede hjem.

Denne gavlbolig byder på 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken og stue

I den gennemlyste stueetage har du et stort køkken med plads til at prøve nye, spændende opskrifter af samt en dejlig stue. Stuen kan du indrette helt efter dit eget ønske og kreativitet. Du kan nemt skabe en rigtig hyggekrog med en stor sofa eller stille op til den helt store børnefødselsdag, med et langbord ned gennem stuen.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. I alle værelserne er der desuden en skøn fransk altan, hvorfra du kan nyde det grønne nabolag.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad lyset og luften strømme ind i dit master bedroom. Fra den ene af tagterrasserne kan du nyde den uforstyrret udsigt til søen, mens den anden side byder på nabolagets eventyrlige natur. Og i dit helt eget master bedroom, har du selvfølgelig også et badeværelse samt muligheden for at indrette et walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, mens der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

I stueetagen har du udgang til terrassen fra stuen og yderligere en flisebelagt terrasse ved køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel, når det er din tur til at holde grillmiddagen.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, har du glæden af to ekstra vinduer.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere