Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 26, 4 soveværelser, 155 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Elegant hjem og to tagterrasser

Åbent og gennemlyst stueplan, to skønne tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette eksklusive hjem på 155 kvm. Bo i nordsjællandsk idyl med karaktergivende træer og få minutter til vandet.

Dette svanemærkede hjem er en type B rækkehus i tre lyse etager – og med få minutter på cykel til gode daginstitutioner og skole – danner det gode rammer for familielivet. Du kan blandt andet glæde dig over fire soveværelser samt et stort køkken og enestående udsigten fra dine to tagterrasser.

Entré

Når du træder ind i entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken og stue

Det store åbne stueplan er velindrettet med et stort køkken samt en elegant stue med lyst trægulv. Her kan du underholde med store middage for forretningspartnere, da det er nemt at dække op med langbord i stuen eller holde en skøn fødselsdagsfest.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser med god mulighed for at indrette med skabe – eller måske indrette et af værelserne til et hjemmekontor. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, så du får det meste ud af nabolagets smukke omgivelser.

Master bedroom

Nyd et godt magasin i fred og ro på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom. Du kan også slå dørene op ud til de to tagterrasser og nyde en romantisk aften med udsigt over de gamle træer i det eventyrlige nabolag. I dit master bedroom har du naturligvis privat badeværelse og mulighed for at skabe dit drømme walk-in-closet.

Badeværelse

Du finder gæstetoilettet i stueetagen, mens de to badeværelser er placeret på henholdsvis første og anden sal. Gæstetoilettet og badeværelserne er indrettet i smuk, skandinavisk stil med materialer af høj kvalitet og armaturerne er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen har du to glasdøre, som du kan åbne ud til den flisebeklædte terrasse. Det skaber en ekstra stue udendørs i sommermånederne, hvor du kan nyde søndagsbrunchen. Om eftermiddagen er det ideelt at flytte om på din anden terrasse i forhaven, hvor du også kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

Dit svanemærkede hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaringsplads i depotrummet under trappen, samt i skuret i forhaven, hvor du kan stille barnevognen eller den trehjulede cykel.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.695.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
155 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.765 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere