Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Vedbæk Park bolig 24 (Ralphs Vænge 8), 3 soveværelser, 130 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Gennemlyst gavlbolig og løbetur i skoven

To terrasser, gode indretningsløsninger og stort køkken, er kendetegnene ved denne svanemærkede gavlbolig i Vedbæk Park. Her kan du nyde søndag morgen på terrassen med udsigt over det smukke nabolag.

Dette hjem er en boligtype A på 130 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til en dukkert i Øresund – får du næsten ikke en bedre beliggenhed i Vedbæk. Glæd dig til at bo i et arkitekttegnet hjem med tre lyse soveværelser samt et åbent stueplan, hvor lyset inviteres indenfor gennem de mange store vinduer.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken

Fra entréen har du åbent indtil det store køkken med hvide overflader og hårde hvidevarer fra Siemens. Her har du god plads til mange kulinariske udfoldelser, når der skal holdes forretningsmiddage eller bages boller med børnene.

Stue

Den elegante og lyse stue ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er der plads til netop din personlige indretning. Sæt et langt spisebord op til den store middag eller ryd gulvet, så der er plads til at hele familien kan tumle.

Værelser

På førstesalen finder du soveafdeling med tre indretningsvenlige soveværelser. Alle værelser har en tilhørende fransk altan, som giver et fantastisk lysindfald og maksimal udnyttelse af dagslyset.

Badeværelse

I stueetagen har du gæstetoilettet i elegant skandinavisk design af høj kvalitet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen. Badeværelset er i samme skandinaviske stil og med en flisebeklædt bruseniche.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, så du åbne op ud til den flisebeklædte terrasse i for- og baghave. Du kan herved skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan henover sommeren.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er de anvendte armaturer naturligvis vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A. Samtidig er boligen opvarmet med gulvvarme, hvilket giver lune fødder og en stabil temperatur.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
130 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.601 kr.

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere