Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Vedbæk Park bolig 23 (Ralphs Vænge 10), 4 soveværelser, 161 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Morgenkaffe på tagterrassen og løbetur til vandet

Skøn udsigt fra dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan lade op til morgendagens udfordringer. Tag bogen under armen og find dit yndlingssted i dit nye svanemærkede hjem.

Dette hjem er en stor gavlbolig med 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til tre gode værelser samt et master bedroom, hvor lyset og udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken og stue

I det gennemlyste stueplan har du et stort køkken til at kreere lækre middage samt en dejlig stue. Den rummelige stue giver gode muligheder for at indrette med en stor sofa, så hele familien kan samle sig under tæpper til filmaftenen.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser. Alle værelserne har en skøn fransk altan, så der er rig mulighed for at nyde udsigten og lyset.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad lyset og luften strømme ind i dit master bedroom. Her kan du nyde det lækre forældrebadeværelse og indrette dit eget walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et praktisk gæstetoilet i stuen, mens du på henholdsvis første og anden sal finder to badeværelser. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er svanemærket er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

I stuen har du yderligere en hyggelig terrasse ud fra stuen samt en fra køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen, og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og i skuret i forhaven, hvor du kan stille din mountainbike eller andet sportsudstyr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
161 m²
Grund
103 m²
Soveværelser
4

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere