Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 19, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst hjem og picnic i fredskoven

Velkommen hjem til en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Denne boligtype A er et 124 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser, et åbent stueplan og ikke mindst den charmerende terrasse med udsigt over det grønne nabolag.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

I det store køkken er der god plads til at udforske dine kulinariske evner af, og herfra kan du let åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, der gør det muligt at sætte et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser, med god mulighed for at indrette med skabe. Hvert værelse har en tilhørende fransk altan, og nogle har tilmed en mobil solafskærmning.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen lige ved værelserne. Alle armaturer er vandbesparende til glæde for miljøet privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du skydedør, så du kan åbne ud til terrassen og skabe en forlængelse af stuen udendørs. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om på terrassen i forhaven, hvorfra der kan åbnes ind til køkkenet og derved skabes endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

Dit hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har også ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og i skuret i forhaven kan du stille barnevognen eller den trehjulede cykel.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
122 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere