Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 18, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Franske altaner og et trygt nabolag

Velkommen hjem til en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til festen både inde og ude.

Denne boligtype A er et 124 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af de to terrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til de store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, hvor der kan sættes et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Værelser

Følger du trappen op til første sal, finder du soveafdelingen med tre lyse soveværelser. I værelserne der er god mulighed for at indrette med skabe, og alle værelserne har en tilhørende fransk altan, hvorfra du kan nyde lyset og udsigten.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen lige ved værelserne. Alle armaturer er vandbesparende til glæde for miljøet og pengepungen.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om på terrassen i forhaven, hvorfra der kan åbnes ind til køkkenet og derved skabes endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

Dit hjem er opvarmet med gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har også ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen og i skuret i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
109 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere