Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 17, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst hjem og eventyr i skoven

Velkommen hjem til en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Denne boligtype A er et 120 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser, et åbent stueplan med to flisebelagte terrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken og stue

Det store åbne stueplan består af et rummeligt køkken med plads til mange kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet, og her er der stor fleksibilitet inden for indretning. Sæt et langbord op til den store middag eller ryd gulvet, så de mindste kan lege med legoklodser.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Blæser det for meget på terrassen kan du altid flytte om i forhaven, hvorfra du kan åbne ind til køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser, med god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne har desuden fransk altan, hvorfra du kan nyde udsigten og lyset.

Badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen lige ved værelserne. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende til glæde og miljøet og din privatøkonomi.

Faciliteter

Dit hjem opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har også ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen samt skuret i forhaven, hvor du kan stille skiene eller klapvognen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
113 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere