Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 15, 4 soveværelser, 153 m²

Gennemlyst stue og løbetur i skoven

Åbent og gennemlyst, to tagterrasser og et master bedroom er kendetegnene ved dette rummelige hjem på 153 kvm. Bo i et charmerende nabolag lige ved fredskoven.

Denne boligtype B er et gennemlyst rækkehus i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et perfekt hjem til familien. Du kan blandt andet glæde dig til fire lyse soveværelser, et åbent stueplan samt en skøn udsigt, der kan nydes fra to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken og stue

I den gennemlyste stueetage har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stuen giver mange forskellige indretningsmuligheder. Du kan blandt andet indrette med et stort sofaarrangement, hvor hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en sanketur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser. I værelserne er der god mulighed for at indrette med skabe, og de har alle en fransk altan.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin op til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom. Her har du udgang til to tagterrasser, hvorfra der er udsigt over hele det grønne nabolag med de eventyrlige gamle træer.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design, mens de to badeværelser ligger på henholdsvis første og anden sal. Badeværelserne er i samme klassiske design som toilettet. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne, hvor du kan en god bog i den friske luft. Blæser det for meget på terrassen kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne helt op indtil køkkenet, og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk depotrum under trappen for til ekstra opbevaring. Samtidig er dit hjem indrettet med hårde hvidevarer med energimærkning A.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
153 m²
Grund
122 m²
Soveværelser
4

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere