amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Ralphs Vænge 13, 5 rum, 161 m²

Charmerende tagterrasser og udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.795.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
115 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.819 kr.
Til salg

Ralphs Vænge 13, 5 rum, 161 m²

Charmerende tagterrasser og udsigt til søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens stress. Tag en god bog under armen og find dit yndlingssted i dit nye hjem.

Dette hjem er en stor gavlbolig med 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem med tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken/alrum

I det gennemlyste køkken/alrum har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stuen giver gode muligheder for at indrette med en stor sofa, så hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en hyggelig svampetur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Samtidig har alle værelserne en skøn, tilhørende fransk altan.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her kan du nyde nabolagets natur fra to sider på dine to tagterrasser. Her er et skønt forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, men der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er Svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Du har en terrasse med udgang fra stuen, yderligere en flisebelagt terrasse ved køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den helt store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, er der to vinduer ved trappen.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Vedbæk Park byder på arkitekttegnede rækkehuse med plads til livets mange glæder. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor livet nydes i skovbrynet med naboerne rundt om hækken. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere