Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 13, 4 soveværelser, 161 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Charmerende tagterrasser og udsigt til søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens stress. Tag en god bog under armen og find dit yndlingssted i dit nye hjem.

Dette hjem er en stor gavlbolig med 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et hjem med tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken/alrum

I det gennemlyste køkken/alrum har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stuen giver gode muligheder for at indrette med en stor sofa, så hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en hyggelig svampetur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Samtidig har alle værelserne en skøn, tilhørende fransk altan.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her kan du nyde nabolagets natur fra to sider på dine to tagterrasser. Her er et skønt forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, men der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er Svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Du har en terrasse med udgang fra stuen, yderligere en flisebelagt terrasse ved køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den helt store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, er der to vinduer ved trappen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
161 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere