Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 12, 4 soveværelser, 153 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst stue og udsigt til søen

Åbent og gennemlyst stueplan, to tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette rummelige hjem på 153 kvm. Bo i et charmerende nabolag lige ved søen.

Denne boligtype B er et gennemlyst rækkehus i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et perfekt hjem til familien. Du kan blandt andet glæde dig til fire lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, men udsigten kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken/alrum

I det store køkken/alrum har du et lyst og rummeligt køkken samt en stue, så du kan nemt underholde gæster, mens du kreerer en lækker middag.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser med god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, så du får det bedste ud af dagslyset.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom, eller åbn dørene og træd ud i lyset. Her har du udsigt over hele det grønne nabolag med de eventyrlige, gamle træer. Her er et stort forældrebadeværelse og mulighed for at indrette walk-in-closet.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design, mens badeværelset er placeret på førstesalen og er indrettet i samme stil. Alle armaturerne er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten ned til søen, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk depotrum under trappen for til ekstra opbevaring. Dit hjem er samtidig indrettet med hårde hvidevarer med energimærkning A.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
153 m²
Grund
112 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere