Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 10, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Lyse rum og enestående udsigt over søen

Slå dørene op i begge ender af huset og mærk luften strømme gennem dit hjem. Velkommen indenfor i et hjem med plads til store armbevægelser og med en enestående udsigt over søen.

Denne boligtype A giver dig et hjem på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Her kan du blandt andet nyde tre lyse soveværelser, et åbent stueplan og to dejlige terrasser at drikke kaffen på.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et køkken med god plads til at bage boller med børnene. Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her kan du samle familien til hyggelige stunder i sofaen. Stuens rummelighed gør det samtidig muligt at slå et langbord op, og byde vennerne på en festlig middag.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen finder soveafdelingen med tre gode og lyse soveværelser. Alle værelser har fransk altan, og mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er i samme klassiske design, og her er god plads til at nyde morgenrutinerne.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer med energimærkning A. Samtidig opvarmes boligen med gulvvarme hvilket giver komfort og en god, stabil varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
103 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere