Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Vedbæk Park bolig 1 (Ralphs Vænge 29), 4 soveværelser, 161 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Vedbæk Park.

Vores sælger vil sidde klar i prøveboligen på Ralphs Vænge 1 fra 13.30-15.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

To skønne tagterrasser og fem minutter til Øresund

Hvis I drømmer om en solid og smuk bolig med minimum vedligehold, og hvis I kunne tænke jer at bo fem minutters gang fra Øresund, så er dette et rigtig godt bud på jeres kommende hjem.

Forestil jer befrielsen ved ikke at skulle bekymre jer om et konstant vedligehold i jeres hjem. Hvor meget tid I får til rådighed, som kan bruges på andre ting, I sætter pris på. Med dette rummelige, arkitekttegnede rækkehus i Vedbæk Park er solide og holdbare materialer en grundpille i det svanemærkede byggeri. Boligen tilbyder en gennemtænkt indretning med lyse materialer, der kan holde til at blive levet i. I stueplan ligger stue og køkken i åben forbindelse, og med store vinduer mod to verdenshjørner er der et skønt lysindfald dagen igennem. Her er også et gæstetoilet, mens vaskemaskine og tørretumbler er strategisk placeret bag låger i entréen for at minimere støj. Det ene badeværelse ligger på første sal, hvor etagen ellers rummer tre lyse soveværelser fordelt omkring et rummeligt repos. Andensalen er noget helt specielt. Her får I et master bedroom med walk-in-closet og eget badeværelse, og værelset har udgang til rækkehusets to dejlige tagterrasser.

Private og fælles områder

Selvom der både er en sydvendt have og en terrasse til aftensolen, så er det de to tagterrasser, der giver jer ekstra plads til at nyde den friske luft og solens varme i private rammer. I får plads til alt fra gasgrill og loungemøbler, mens haven kan rumme et højbed eller krukker med jordbærplanter og krydderurter. De dejlige fællesområder byder på noget for enhver smag, og familiens yngste kan let samle nabobørnene til en kamp på fodboldbanen.

Nærmiljøet

Det ligger lige for, at den privilegerede beliggenhed i forhold til Øresund gør, at havet helt naturligt bliver en integreret del af jeres dagligdag. Landkrabberne kan soppe i vandkanten, mens de mere garvede søulke kan tage på fisketure på sundet, og efterfølgende kan alle mand samles til is og spadsereture langs havnefronten. Vedbæk ligger desuden perfekt for pendlerne, som både kan tage bilen ad strandvejen eller stige på kystbanetoget, som hurtigt og bekvemt bringer jer til og fra arbejde i indre By.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
161 m²
Grund
117 m²
Soveværelser
4
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere