Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Indflytningsklart

Vedbæk Park Øst

Vedbæk Park Øst rækkehuse nybyggeri svanemærket

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Vedbæk Park.

Vores sælger vil sidde klar i prøveboligen på Ralphs Vænge 1 fra 13.30-15.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Stærkt fællesskab, sociale aktiviteter og skøn natur

Bo i et miljøvenligt hjem med plads til hygge sammen med familie og venner

I Vedbæk Park Øst bliver du en del af et godt naboskab, og der er rig mulighed for at lave fælles arrangementer. Naturen omkring er ideel til cykelture, skattejagt og dåseskjul. Stisystemer forbinder området og giver børnene en sikker færdsel til skole og institutioner. Der venter allerede legekammerater til spil og leg på nabolagets egen boldbane, og imens kan du slappe af på terrassen eller være kreativ i dit lyse samtalekøkken. Gå ombord i et hjemmelavet måltid sammen og fortæl hinanden om jeres dag.

Livet i skovbrynet

Du er tæt på vandet, institutioner og hverdagens indkøb. Du bor smukt omgivet af grønne arealer og har let adgang til udendørs aktiviteter. Du kan bo i et to- eller treetagers rækkehus, hvor sidstnævnte har møblerbar tagterrasse. Uanset får du et åbent stueplan med for- og baghave, så dit leverum kan forlænges udendørs.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3 - 4
Antal boliger
53
Pris
4.495.000 - 5.895.000 kr.
Størrelse (BBR)
120 - 155 m²
Indflytning:
Indflytningsklart nu
Faciliteter
Have, Tagterrasse, Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Visionen for dette nabolag er at skabe nogle attraktive rækkehuse, der kan rumme flere forskellige familieformer – og gøre disse til en integreret del af den natur som Vedbæk Park kan tilbyde.

Kasper Danielsen, Arkitekt MAA, Danielsen Architecture

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Prøvebolig
Til salg
Solgt
Reserveret
Solgt

Vi fandt desværre intet match

Kom med indenfor i en bolig i Vedbæk Park Øst

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele: