Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Henriksholm

2 kommende åbne huse

Grillmiddag med naboerne og svømmetur i Øresund

Bo i naturskønne omgivelser i bæredygtige hjem kun få minutter fra en dukkert i Øresund. Henriksholm er stedet for dig, der elsker natur og udendørsliv i Vedbæk uden at gå på kompromis med bylivet.

I Henriksholm mødes du af glæden af den nordsjællandske natur lige ude for døren af de kommende, svanemærkede familieboliger i to og tre plan. Boligerne bygges med fokus på livskvalitet mellem flotte, gamle træer i et landskab, der giver rig mulighed for sjov og leg. Gå på opdagelse ad de mange gå- og cykelstier i nabolaget, hvor du kan tage en hyggetur eller udfordre dig selv på din mountainbike. Er du mere en vandhund, finder du Vedbæk Havn og to sandstrande en kort cykeltur fra Henriksholm, som er ideelt til sejlads, windsurfing eller en forfriskende svømmetur. Og når du savner mere af byens puls, er du under en halv times kørsel til København og endnu kortere til Hørsholm og Lyngbys glæder.

Et sted, du føler dig hjemme

Vedbæk er et hyggeligt miljø med flere dagligvarebutikker, gode shoppingmuligheder og ikke mindst dejlige spisesteder, når du skal forkæles lidt ekstra. De nye hjem ligger i Vedbæk Park, som skaber rammerne med lokale glæder for alle typer familier i rummelige og moderne rækkehuse, hvor der er plads til livets mange glæder både inde og ude.

Kend dit nabolag

3
Daginstitutioner
25
minutter til indre København
6
minutter til Vedbæk Havn
14
spisesteder
2
sandstrande

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Henriksholm

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Oplev den kommende aktivitetssti

Som en del af nabolaget i Vedbæk Park etableres en aktivitetssti i samarbejde med Elverdal, der blandt andet står bag naturlegepladsen i Fælledparken på Østerbro. Se mere om aktivitetslund i videoen.