For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Henriksholm

henriksholm vedbæk bonava rækkehus

Om nabolaget

 • Indkøb

  Indkøbene klarer du let i Irma og Aldi, der begge ligger få minutter fra Vedbæk Park, mens din søde tand kan blive tilfredsstillet i Paradis eller iskiosken på Vedbæk Havn. Skal du på en større indkøbstur, er du kun ti minutter fra hyggelige Hørsholm Midtpunkt, som byder på et stort udvalg af alt fra tøjbutikker til delikatesseforretninger.

 • Nabolagets Historie

  Vedbæk Park ligger på den gamle forsvarskommando ved herskabsboligen Henriksholm, som har huset alt fra flygtninge til militærfolk og nu har givet navn til hele området. H.C. Andersen har også gået i områdets natur og tænkt eventyrlige tanker. Nabolagets rige historie med store danske familier har givet anledning til mange store beslutninger, og historien er inddraget i udformningen af fællesarealer og vejnavnene i området.

 • Transport

  Vedbæk St. ligger omkring en kilometer fra Vedbæk Park og herfra tager det knap 25 minutter med Kystbanen til det centrale København. Motorvejen når du på få minutter i bil, hvorfra der også er kort afstand til Hørsholm og Lyngby, og har du lyst kan du følge cykelrute 9 hele vejen fra Helsingør til København og videre.

 • Daginstitution og skole

  Den daglige logistik spiller en væsentlig rolle som børnefamilie. Vedbæk skole finder du mindre end en kilometer væk fra det nye nabolag, hvilket gør hverdagen mere enkel, for dig som beboer i Vedbæk Park. Samtidig er der også et rigt udvalg af daginstitutioner for de mindre børn i lokalområdet.

Få en virtuel rundvisning i nabolaget Vedbæk Park

  

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere