Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Henriksholm

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Området der omkranser Vedbæk Park

Bo i naturskønne omgivelser i bæredygtige hjem og få glæde af naturen i hverdagen. Henriksholm er stedet for dig, som dyrker udendørslivet og kan nyde godt af Vedbæks skov og strand, men det er også nemt at komme ind til byen, så der kan være plads til balance mellem gåture og cafébesøg.

I Henriksholm mødes du af den velkendte nordsjællandske natur, som byder sig lige uden for døren af de skønne rækkehuse i Vedbæk Park. De nyere nabolag er begge opført svanemærkede og passer således godt på familiens sundhed indenfor samtidig med at have taget hensyn til miljøet udenfor. De familievenlige boliger i to eller tre plan er bygget med fokus på at højne glæden i hverdagen og skabe rammer for et sundt familieliv og fællesskab naboerne iblandt. Det er et område, som byder op til et aktivt udendørsliv, og uanset om du foretrækker at snøre løbeskoene eller hoppe på mountainbiken, så er der skønne ruter, som du kan følge. Er du mere en vandhund, ligger Vedbæk Havn og to sandstrande kun en kort cykeltur fra Henriksholm, hvor du kan dyrke sejlads, windsurfing eller svømme nogle baner langs kysten, når vejret er til det.

Kommer du til at savne byens puls, er du under en halv times kørsel fra København og endnu tættere på Hørsholm og Lyngbys gågader.

Ude godt, hjemme bedst

Selvom storbyen kan være tillokkende, har Vedbæk også meget at byde på. Der er et hyggeligt bymiljø med flere dagligvarebutikker, gode muligheder for shopping og ikke mindst indbydende spisesteder, når der mangler overskud i køkkenet, og I trænger til kulinarisk forkælelse. Havnen har også en rar atmosfære, og en vaffel med en kugle is eller tre en er oplagt familieudflugt på en smuk sommeraften.

Kend dit nabolag

3
Daginstitutioner
25
minutter til indre København
6
minutter til Vedbæk Havn
14
spisesteder
2
sandstrande

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores nabolag i Henriksholm

Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt
Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere