amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Boliger i Vedbæk

Boliger i Vedbæk

Find din nye bolig i Vedbæk

Bo i den nordsjællandske perle, Vedbæk, hvor du finder oplevelser for enhver smag. Byen rummer mange dejlige områder og natur – og så er du helt tæt på Øresund. Det er svært ikke at falde for dette område, som har en helt enestående charme. Med en bolig i Vedbæk, er du tæt på både natur og vand.

Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune og ligger kun 20 minutter fra indre København. Med en bolig i Vedbæk er du således tæt på byens bekvemmeligheder, og samtidig har du et trygt lokalområde. Vedbæk er det oplagte sted at lade sine børn vokse op, da her er et stort udvalg af aktiviteter, og gode rammer, som sikrer en tryg og aktiv hverdag, for både store og små.

Lokalområdet

Vedbæk er et hyggeligt miljø med flere dagligvarebutikker og dejlige spisesteder, når du skal forkæles lidt ekstra. Samtidig har du også den charmerende lystbådehavn, hvor du kan nyde en stor is på molen, eller du kan gå i vandet i strandparken, der ligger lige op ad.

Drømmer du om at bo i Vedbæk, skaber vi et nyt nabolag ved Henriksholm med rækkehuse i to plan. Her kan du finde en dejlig familievenlig bolig som passer til dig og din familie.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Vedbæk

Nabolag i Vedbæk

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Vedbæk