For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Boliger i Vedbæk

Find din nye bolig i Vedbæk

Bo i den nordsjællandske perle, Vedbæk, hvor du finder oplevelser for enhver smag. Byen rummer mange dejlige områder og en storslået natur – og så er du helt tæt på Øresund. Det er svært ikke at falde for dette område, som har en helt enestående charme. Med et hjem i Vedbæk er du tæt på både natur og vand – og har kun ganske kort afstand til Danmarks hovedstad.

Boliger til salg i Vedbæk

Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune og ligger kun 20 minutter fra indre København. Med et hjem i Vedbæk er du således tæt på byens bekvemmeligheder, og samtidig har du et trygt lokalområde, hvor du kan nyde stilheden og lade dine børn lege trygt i den omkringliggende natur. Vedbæk er det oplagte sted at lade sine børn vokse op, da byen har et stort udvalg af aktiviteter og gode rammer, som sikrer en tryg og aktiv hverdag for både store og små.

Boliger til salg i Vedbæk

Nye boliger til salg i Vedbæk

Der er mange fordele ved at flytte i en ny bolig. Vores nye boliger i det naturskønne forhenværende Henriksholm i Vedbæk er svanemærkede og i to plan. De er lyse med store vinduer mod skoven og en solbeskinnet terrasse, hvor du kan nyde de dejlige omgivelser. Materialerne er miljøvenlige og af god kvalitet, hvilket giver en god boligøkonomi og et optimalt indeklima. Det tilsammen giver en god, grøn samvittighed. 
 
Der er rig mulighed for at etablere hyggelige fællesskaber på tværs af beboerne i de nye boliger i Vedbæk. Ud over den solbeskinnede terrasse er der nemlig gennemtænkte fællesarealer, der indbyder til nabo samvær, og hvor børnene kan lege trygt med nye legekammerater. Når du er en del af et helt nybygget nabolag, er du selv med til at bestemme graden af nabofællesskab. Måske ønsker I at skabe faste traditioner og skikke som tøndeslagning, sommerfest og gløgg og æbleskiver til jul – mulighederne er mange, og valget er dit. 

Dit nye nabolag i Vedbæk 

Vedbæk er et hyggeligt miljø med flere dagligvarebutikker og dejlige spisesteder, når du skal forkæles lidt ekstra. Samtidig har du også lystbådehavnen tæt på, hvor du kan nyde en stor is på molen, eller du kan gå i vandet i strandparken, der ligger lige op ad. 
 
Børnene kan gå i skole ad den sikre skolesti, der er lige uden for nabolaget, og aktivitetsstien ligger som det naturlige samlingspunkt for både børn og voksne. Skoven er oplagt som både legeplads og naturligt fitnesscenter – Vedbæk tilbyder en lang række fritidsaktiviteter af den aktive slags; var det f.eks. noget med golf, tennis, fodbold eller, for de modige, helårsbadning?  Der er nok at vælge imellem, så det er bare om at beslutte sig for, hvad der lyder mest indbydende.  

Selve Vedbæk by har dagligvarebutikker, små, charmerende caféer og butikker med brugskunst. Om sommeren summer byen og lystbådehavnen af aktivitet, og i de kolde måneder er det oplagt at pakke sig godt ind og lade sig blæse godt igennem af havvinden. Og er det for koldt til at gå ud, kan du nyde dit nye hjem i Vedbæk og lune dig indendørs, mens du nyder udsigten til skov og grønne områder. 

Om Bonava

Vi har skabt hjem og nabolag hos Bonava i over 80 år. Vores navn symboliserer det, vi skaber; hjem og samlingspunkter. Vi har været en del af NCC i mange år, men blev i 2016 en selvstændig virksomhed, som fortsat vil gøre det, vi er bedst til; bygge levende, bæredygtige boliger, der lægger op til fællesskab og mangfoldighed. I god kvalitet og med den størst mulige grønne omtanke og bedst tænkelige boligøkonomi. Det kommer både dig og miljøet til gode.  

Velkommen hjem til Vedbæk.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere