Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 9, 3 soveværelser, 116 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Morgensol på terrassen og gode børneværelser

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten over engen. Her får du et skønt hjem med to terrasser og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 116 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et dejligt lysindfald gennem de mange store vinduer, to terrasser, spiseplads i køkkenet samt et åbent stueplan med udsigt over nabolaget og engen.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til eksperimenterende madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene lægger puslespil på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter mængden af din garderobe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i lys indretning med integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den vestvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På terrassen kan du nyde det smukke engområde på Flyvestation Værløse, mens du spiser aftensmad. Terrassen i forhaven er derimod badet i morgensol, og her kan du åbne op fra køkkenet og ud til terrassen, når du skal dække op med lækkert brød og kaffe søndag morgen.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og fordi dit hjem er svanemærket, er du sikret et sundt indeklima samt hårde hvidevarer af energimærkning A. Du har også din p-plads tæt ved dit hjem, mens der er fællesparkering til dine gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
116 m²
Grund
103 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere