Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 8, 2 soveværelser, 100 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Udsigt over engen og spisekrog i køkkenet

Kom indenfor i et lyst og åbent hjem på 102 kvm med plads til hele familien. Her får du et skønt hjem med to terrasser i historiske omgivelser og hvor børnenes legekammerater venter lige udenfor.

Denne svanemærket boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et trygt og hyggeligt nabolag – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til to-tre, lyse soveværelser samt et rummeligt køkken med spiseplads, mens du har en fantastisk udsigt over engområdet fra stuen og terrassen.

Entré

Fra den hyggelige forhave træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, hvilket er en praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i det fri.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster, da her er masser af køkkenbordsplads pga. det vinklet køkken. Samtidig er her plads til en spiseplads, så du kan hjælpe med lektierne, mens aftensmaden er i ovnen.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger med klodser på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

På førstesalen finder du to gode og lyse soveværelser, men har du behov for et ekstra børneværelse eller måske et kontor, kan dette til tilkøbes, det afhænger kun af dit pladsbehov.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme klassiske stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til din vestvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten over engen, mens aftensmaden spises. Når du vil have morgensol, kan du flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne helt op indtil køkkenet og skabe en naturlig forlængelse af stueetagen.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur, mens cyklen kan stå overdækket i forhaven ved skuret.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
100 m²
Grund
89 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere