Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 4, 3 soveværelser, 116 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra december 2018

Sol hele dagen og gode børneværelser

Bo i et svanemærket hjem med hjerterum og sol hele dagen. Slå benene op og nyd udsigten over engen fra stuen. Her får du et familievenligt hjem med to terrasser og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 116 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et dejligt lysindfald, rummelig stue, sammenhængene stueplan, mens du både har en østvendt og en vestvendt terrasse, så du kan altid finde en god solspot.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter mængden af din garderobe.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, lys stil. I gæstetoilettet har du en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme stil. Alle armaturer i hjemmet er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdørene ud til den vestvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i de varme sommermåneder. Nyd grillmiddage med naboerne på terrassen til en ugeneret udsigt over det smukke engområde, mens du har glæde af morgensolen på terrassen i forhaven.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og fordi dit hjem er svanemærket, er alle anvendte hårde hvidevarer af energimærkning A. Du har også din p-plads tæt ved dit hjem, så det er nemt at komme af med dagligvarerne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
116 m²
Byggegrund
103 m²
Soveværelser
3

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Sydlejren - den nye bydel

Sydlejren er en unik og bæredygtig ny bydel på Flyvestation Værløse. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere