Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 36, 2 soveværelser, 132 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Charmerende tagterrasse og samlingspunkt i køkkenet

Dette svanemærkede hjem er beliggende midt i det grønne nabolag, hvor du kan gå på legepladsen med børnene, nyde solnedgangen eller spise frokost med naboen på din terrasse. Velkommen hjem.

Denne boligtype C er et lyst hjem i tre etager på 132 kvm, som giver plads til familien med to soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduet i stuen, tagterrasse, spiseplads i køkkenet og et dobbelthøjt rum.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem finder du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Her er også plads til at samle familien og skabe hjerterum, da her nemt kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over det grønne nabolag, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Soveværelser

Kendetegnet for dette hjem er fleksibilitet. Uanset om du har brug for en ekstra stue eller et master bedroom. Førstesalen har to soveværelser, hvoraf det ene har dobbelthøjde og eneståede lysindfald. På anden sal kan du nemt indrette et master bedroom eller en dejlig stue, og her har du samtidig en tilstødende tagterrasse med plads til fordybelse.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design med integreret vaskesøjle. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme skandinaviske stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din forhave og finde en god bog frem. Her kan du også kan åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til og fra køkkenet.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle armaturer i boligen er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.995.000 kr.
Stuer
2
Størrelse (BBR)
132 m²
Grund
90 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.624 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere