Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 35, 2 soveværelser, 128 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Charmerende tagterrasse og spiseplads i køkkenet

Dette svanemærkede hjem er beliggende midt i det grønne nabolag, hvor du kan gå på legepladsen med børnene, nyde solnedgangen eller spise frokost udendørs med naboen på din tagterrasse. Velkommen hjem.

Denne boligtype C er et lyst hjem i tre etager på 128 kvm, som giver plads til familien med to soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et dejligt lysindfald gennem de store vinduer i stuen, tagterrasse, spiseplads i køkkenet og et dobbelthøjt rum.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski eller klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem finder du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Her er også plads til at samle familien og skabe hjerterum, da her nemt kan indrette en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over det grønne nabolag, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

Kendetegnet for dette hjem er fleksibilitet. Uanset om du har brug for en ekstra stue eller drømmer om et master bedroom. Førstesalen har to soveværelser, hvoraf det ene har dobbelthøjde og eneståede lysindfald. . På anden sal har du et stort rum med en tilstødende, sydvendt tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse - og her kan du skabe de omgivelser, du drømmer om.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din forhave og finde en god bog frem. Her kan du også kan åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til fra køkkenet, når du har naboerne på besøg.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et sundt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle armaturer i boligen er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.895.000 kr.
Stuer
2
Størrelse (BBR)
128 m²
Grund
89 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.430 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere