Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 34, 2 soveværelser, 128 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Solbeskinnet tagterrasse og leg i nabolaget

Slå benene op og nyd en god bog på din tagterrasse, mens børnene leger i nabolaget. I dette svanemærkede hjem har du plads til familien i omgivelser, som indbyder til mange forskellige aktiviteter.

Denne boligtype C er et lyst hjem i tre etager på 128 kvm, som giver plads til familien med behov for to gode soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et dejligt lysindfald gennem de store vinduer i stuen, tagterrasse, spiseplads i køkkenet og et dobbelthøjt rum.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem finder du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Her er også plads til at samle familien og skabe hjerterum, da der nemt kan indrettes en hyggelig spiseplads med udsigt over forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dens kvadratiske form gør den nem at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over det grønne nabolag, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Soveværelser

Kendetegnet for dette hjem er fleksibilitet. Uanset om du drømmer om et hjem med to stuer eller et master bedroom. Førstesalen rummer to soveværelser, hvoraf det ene har dobbelthøjde og eneståede lysindfald. På anden sal har du et stort rum, der kan indrettes til et master bedroom eller en dejlig stue, og her har du samtidig en tilstødende tagterrasse med plads til fordybelse.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din forhave og finde en god bog frem. Her kan du også kan åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til fra køkkenet.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle armaturer i boligen er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
2
Størrelse (BBR)
128 m²
Grund
91 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere