Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 32, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Dobbelthøjt rum og eftermiddagssol på tagterrassen

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og spændende arkitektur. Slå benene op og nyd udsigten over nabolaget fra sofaen i dette hjem med to terrasser, tagterrasse og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype D er et lyst hjem i tre etager på 152 kvm, som giver plads til familien med tre-fire soveværelser eller en ekstra stue. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduet i køkkenet, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, og udsigt over nabolagets dynamiske omgivelser.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med bøjlestang til overtøjet, hvor du mødes af det dejlige lysindfald og udsigten til det grønne kvarter. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrette en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over nabolaget, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal har du tre værelser, hvoraf det ene har en smuk dobbelthøjde, som giver et smut lys og spændende indretningsmuligheder.

Master bedroom eller stue

På øverste etage kan du indrette et master bedroom eller en dejlig stue. Uanset hvordan du vælger at indrette rummet, har du en fantastisk udsigt ud over Flyvestation Værløse samt tilhørende tagterrasse med plads til fordybelse.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til den sydvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du tænde op i grillen og holde middage med naboen. I din forhave kan du også kan åbne op indtil køkkenet, og skabe en naturlig forlængelse.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et sundt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.N235

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.695.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.805 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere