Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 31, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Smukt, veldisponeret hjem og historiske omgivelser

Velkommen til jeres kommende hjem i Filmhusene i det gamle Flyvestation Værløse, hvor honnør og uniformer i stedet er blevet erstattet af smukke boliger, hyggeligt naboskab og rungende barnelatter.

Hjemmet udfolder sig efter en fremragende planløsning, hvor jeres fælles opholdsafdeling i stueplan kan summe af liv, mens værelserne på første- og andensalen giver plads til rolige stunder. Opholdsområdet i stueplan består af køkken-alrum og stue i ét. Der er plads til spisebordet i det flotte vinkelkøkken fra HTH, og i den sydvendte stue kan I åbne dobbeltdørene ud til haven og nyde varmen og lyset, der kryber længere og længere ind i rummet op ad formiddagen. I stueplan finder I desuden et toilet, mens boligens badeværelse befinder sig på førstesalen sammen med tre velindrettede soveværelser. Det største værelse har dobbelt loftshøjde, som giver en eminent rumfornemmelse. På anden sal har I et fjerde soveværelse, hvor der mod syd er udgang til en lækker tagterrasse. Her kan I som forældre indrette det master bedroom, I altid har ønsket jer, hvor I stille og roligt kan få øjne, mens ungerne i weekendens tidlige morgentimer suser ned af trappen på jagt efter havregryn.

Private og fælles områder

Den sydvendte tagterrasse er et fabelagtigt udeområde, der sætter prikken over i’et og giver jer et privat pusterum i en måske hektisk hverdag. Her kan I slænge jer i liggestolen og få en velfortjent lur i sommersolen, eller I kan komme videre i den roman, der er fulgt med ud fra natbordet. Også fællesområderne kommer I til at værdsætte, og flyvestationens lange landingsbane giver jer et usædvanligt rekreativt areal, som uden tvivl bliver et hit blandt de yngste – med eller uden støttehjul på cyklen.

Nærmiljøet

Med en pragtfuld natur i nærområdet samt en overkommelig afstand til Københavns brokvarterer er Filmhusene et fund for jer, der drømmer om en pendlervenlig adresse med unikke naturoplevelser lige uden for døren. Her kan I lære de yngste at svømme eller kaste blink i Søndersø, ligesom I kan tage soveposen under armen og lægge spritbrænderen i rygsækken, når I tager på skovtur eller overnatter i områdets mange sheltere. Alt sammen med kort afstand til skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.595.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.765 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere