Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 30, 2 soveværelser, 128 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Dobbelthøjt rum og charmerende tagterrasse

Kom indenfor i et lyst hjem på 128 kvm med plads til hele familien. Her får du et skønt hjem med to terrasser samt en tagterrasse i smukke omgivelser, og med børnenes legekammerater lige udenfor.

Denne boligtype C er et svanemærket hjem i tre etager, som giver plads til hele familien. Hjemmet er kendetegnet af fleksibilitet, da du enten kan indrette en ekstra stue på tredje eller lave et master bedroom. Glæd dig til en hyggelig spiseplads i køkkenet, tagterrasse og et dobbelthøjt rum.

Entré

Fra forhaven træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, så det er nemt at gøre rent efter en regnfuld dag i det fri med børnene.

Køkken

I dette hjem finder du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Her er også plads til at samle familien og skabe hjerterum, da her nemt kan indrette en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuens kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over det grønne nabolag, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Soveværelser

Kendetegnet for dette hjem er fleksibilitet. Uanset om drømmer om to stuer eller et master bedroom. Førstesalen har to soveværelser, hvoraf det ene har dobbelthøjde og eneståede lysindfald, mens anden sal nemt kan indrettes til det rum, du ønsker; et master bedroom, en dejlig stue eller noget helt tredje. På denne etage har du samtidig en tilstødende, sydvendte tagterrasse med plads til fordybelse.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til den sydvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du tænde op i grillen og holde middage med naboen. I din forhave kan du også kan åbne helt op indtil køkkenet, og skabe en naturlig forlængelse.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle armaturer i boligen er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
2
Størrelse (BBR)
128 m²
Grund
89 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere