Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 3, 2 soveværelser, 102 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Sol hele dagen og stemningsfyldt nabolag

Kom indenfor i et lyst hjem på 102 kvm med plads til hele familien. Her får du et svanemærket hjem med to terrasser i historiske omgivelser og plads til udfoldelse.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et hyggeligt og naturrigt nabolag – er det perfekte hjem til det aktive par. Du kan blandt andet glæde dig til to værelser samt et rummeligt køkken med spiseplads samt enestående udsigt over engområdet.

Entré

Fra forhaven træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at kreere spændende madoplevelser til dine gæster, da her er masser af køkkenbordsplads. Samtidig kan du nemt indrette en hyggelig spiseplads, så du kan hjælpe med lektierne, mens aftensmaden er i ovnen.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen gennem de store vinduespartier, mens børnene leger med klodser på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du to gode soveværelser. Begge værelser har et dejligt lysindfald og god rummelighed.

Terrasse

Terrassen i den østvendte forhave er ideel til at nyde morgenmaden i solen, men Vil du hellere have aftensol og udsigt over engen, flytter du bare om i baghaven og tænder op i grillen. I baghaven kan du åbne op indtil stuen og skabe en ekstra stue udendørs i hele sommeren.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur, mens cyklen kan stå overdækket i forhaven ved skuret.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
102 m²
Grund
90 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere