Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 16, 3 soveværelser, 116 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra december 2018

Rummeligt køkken og ugeneret udsigt over landingsbanen

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten. Her får du et skønt hjem med to terrasser og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 116 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem de store vinduer i stuen, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, og udsigt over flyvestationens dynamiske omgivelser.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski eller klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Læn dig tilbage i sofaen, og drøm dig væk i udsigten over Flyvestation Værløses natur.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser med dejligt lysindfald, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit garderobebehov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På terrassen har du udsigt til aktiviteten i på landingsbanen, som ligger en lille gåtur fra dit hjem. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din sydvendte forhave og tænde op i grillen. Her kan du åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til og fra køkkenet med tilbehøret.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et sundt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A, mens hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
116 m²
Grund
102 m²
Soveværelser
3

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Sydlejren - den nye bydel

Sydlejren er en unik og bæredygtig ny bydel på Flyvestation Værløse. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere